Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

10 Temmuz 2011 Pazar

Taraftardan futbolculara 'Kocaman' destek

Son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe'de, futbolculara kamp yapılan Topuk Yaylası'nda yaklaşık 2 bin taraftar destek verdi.





Fenerbahçeli taraftarlar, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda sabah yapılan antrenmanda büyük destek verdi.
İstanbul'dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.
Taraftarlar çalışmayı izlerken, "Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe", "Büyük başkan, Aziz Yıldırım", "Yıkılmayan son kale Fenerbahçe", "Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz" şeklinde tezahüratlar yaptı.
Daha sonra taraftarlar, "Çoçuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceği, güneşli günler, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz, sokakları cehenneme çevireceğiz " şeklinde bir süre tezahürat yaptı.
Fenerbahçeli futbolcular tezahüratlar üzerine taraftarların yanına giderek, onları alkışladı. Taraftarlar da "Şampiyon Fenerbahçe" diye bağırdı.
Taraftarlar daha sonra Aykut Kocaman için tezahürat yaparken, Kocaman taraftarların yanına doğru giderek sağ yumruğunu havaya kaldırarak, taraftarlara karşılık verdi.
Bu arada, antrenman öncesi jandarma ekipleri ve özel güvenlik tesis etrafından güvenlik önlemi aldı. Taraftarlar için futbolcuların idman yaptığı sahanın kenarına bariyerler koyan jandarma, kulübün isteği üzerine taraftarları buradaki sahaya ve kale arkasındaki alana aldı. Daha önce gazetecilerin çimlere basmamaları konusunda uyarıldığı sahada taraftarlar gezerken, idman sonunda bu sahada bazı taraftarların maç yaptığı görüldü.
SEZER'E MORAL VERDİLERFutbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, savcılıkta sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Sezer için taraftarlar, "Sezer buraya" diye bağırdılar.
Takımla koşan Sezer, geri dönerek taraftarları alkışladı.
Antrenmanın sonunda da oyuncular taraftarların yanına giderek, taraftarların tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdiler. Taraftarlar daha sonra tek tek oyuncuları çağırarak, alkışladı. Oyuncular da taraftarlara imza dağıttı.
Aykut Kocaman da tesislere giderken, taraftarların isteği üzerine yanlarına giderek, fotoğraf çektirdi.
DUYGULU ANLAR YAŞANDITaraftarların bu desteği karşısında teknik heyet ve oyuncularda duygulu anlar yaşadı.
Teknik direktör Aykut Kocaman ve kaptan Alex, engelli taraftarlar Mevlüt Dilaver ve Halil Taşkın Yılmaz ile Fenerbahçe formalı bir bebekle fotoğraf çektirdi.
Elektrikli tekerlekli sandalye ile tesislere gelen Halil Taşkın Yılmaz'ın Aykut Kocaman'a "Durum o kadar kötüydü ki gelmem gerektiğini hissettim. Hocam arkanızdayız" demesi, Kocaman'ı duygulandırdı.
Futbolculardan Selçuk Şahin de taraftarların yanından dönerken, FB TV'nin canlı yayınında gözleri dolduğu için konuşamadı.
Futbolcular ve teknik heyet, yemek yemek için tesislere giderken, tüm taraftarların gelmesinin ardından yeniden sahaya çıkacakları söylendi.


0 yorum:

Yorum Gönder