Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

11 Temmuz 2011 Pazartesi

"Şike Soruşturması"nda ikinci dalga başladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, eski TFF yöneticisi Levent Kızıl, Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge, eski TFF yöneticisi Ufuk Özerten ve eski TFF başkan danışmanı Mümtaz Karakaya gözaltında...





Türk futbolunu sarsan şike soruşturmasında bu sabah yeni gözaltılara başlandı. Dün Aziz Yıldırım'ın tutuklandığı soruşturma kapsamında yine önemli isimler gözaltına alındı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadi Şener, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, eski TFF yöneticisi Levent Kızıl, TFF eski başkan danışmanı Mümtaz Karakaya ve Ankaragücü'ne transfer olan Serdar Kulbilge gözaltına alındı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Şener, Kızıl ve Özerten yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerinden Ufuk Özerten de Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde teknede gözaltına alındı ve İstanbul'a getiriliyor. Öte yandan TFF çalışanlarından Seyit Kalender de gözaltına alındı.
Eski TFF başkanı Mahmut Özgener de ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Şener ve Kızıl, burada sağlık kontrolünden geçirildi.
Trabzonspor Başkanı Şener ve eski TFF yöneticisi Kızıl, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Garaj kapısından içeri alınan Şener, burada yaptığı kısa açıklamada, "Konuyla ilgili bir bilgim yok, emniyette bana söyleyecekler" dedi.
Öte yandan, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında TFF eski başkan danışmanı Mümtaz Karakaya ve Gençlerbirliği'nden Ankaragücü'ne transfer olan kaleci Serdar Kulbilge de Ankara'da gözaltına alındı.
Kıbrıs'dan gelen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da havaalanında gözaltına alındı.
SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLENLER
Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Ufuk Özerten, Haseki Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Nevşat Şakar şu sıralarda Haseki Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


0 yorum:

Yorum Gönder