Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

9 Temmuz 2011 Cumartesi

"Darağacında bile olsak son sözümüz Fenerbahçe"

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, düzenlenen basın toplantısında, adli sürecin adil bir şekilde sonuçlanmasını beklediklerini söyledi. Özdemir, toplantıyı "Darağacında bile olsak son sözümüz Fenerbahçe" diyerek tamamladı.



Yönetim kurulu adına açıklamayı Asbaşkan Nihat Özdemir okudu. Özdemir, "Sadece Fenerbahçe Spor Kulübü olarak değil tüm Türk futbolu adına önemli bir süreçten geçiyoruz. Fenerbahçe Türk adaletine sonsuz güven duymaktadır. Soruşturmanın gizliliği ilkesi ihlal edilmektedir. İddia edilen hiçbir delil mahkemece kabul edilmedikçe delil hükmü kazanamaz. Medyanın bir kısmı yargısız infaz yapmaktadır. Karar mercii olmayan emniyet 19 maçta şike olduğunu açıklanmıştır. Maç öncesi yenilen yemekler şike belgesi diye yayımlanmaktadır. Bu soruşturmaya dair yorumlar ve bilgi kirliliği kulübümüz üzerinden yapılıyor. Hak, hukuk tanımayan yargısız infaz sürecini kınıyoruz. Küme düşürme kararı federasyonun ciddiyetiyle bağdaşmaz. Telafisi imkansız bir karar verilirse Türk sporu zarar görür. Suçlamalara inanmıyor ve inanmak istemiyoruz. Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin sürecin sonunda aklanacağına inanıyoruz. Sporda şiddet yasası için en çok çaba gösteren Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'dur. Yıkmak kolay ama yapmak zordur. Tüm şampiyonluklarımız helaldir. Bu süreçte bize destek veren tüm spor kulüplerine teşekkür ederiz. Taraftarın neden 12. adam olduğunu göstermenin bir kez daha zamanıdır. Yaşadıklarımız bizi daha da birleştirip, yılmaz, yıkılmaz yapacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder