Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

7 Temmuz 2011 Perşembe

8 kişi serbest, 3 kişiye tutuklandı

Futbolda şike soruşturmasında bu sabah adliyeye sevkedilen 11 kişiden 8'i serbest kalırken, 3'ü tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmişti. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.



Şike soruşturması kapsamında adliyeye sevkedilen 11 kişiden 8'i serbest kaldı. Diğer 3 kişi de tutuklanma talebi gerekçesiyle mahkemeye sevkedilmişti.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında savcılıkça mahkemeye sevkedilen kişilerden Selim Kımıl, Abdullah Karakuz ve Abdullah Eker tutuklandı.
İstanbul'daki Beşiktaş Adliyesi'nde Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sorgulanan 3 şüpheliden Selim Kımıl'ın ''suç örgütü üyeliği'', Abdullah Karakuz ve Abdullah Eker'in de ''silah bulundurmak'' suçundan tutuklandıkları öğrenildi.
Soruşturma kapsamında bugüne kadar aralarında Fenerbahçeli yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu ile sözleşmesi feshedilen eski Eskişehirspor'un teknik direktörü  Bülent Uygun ve Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da olduğu tutuklu sayısı son tutuklamalarla birlikte 25 kişiye ulaştı.


0 yorum:

Yorum Gönder