Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

8 Temmuz 2011 Cuma

AZİZ YILDIRIM GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ

Tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen ancak mahkeme öncesi rahatsızlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırı, dün geceyi hastanede geçirdi.


Tututklama talebiyle adliyeye sevk edilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, burada rahatsızlanınca dün geceyi hastaneye geçirdi..
Savcı Mehmet Berk'in, tutuklanma talebiyle adliyeye sevk ettiği Aziz Yıldırım, daha sonra sağlık sorunları nedeniyle hakim kararıyla hastaneye götürülmüştü.
AYDINLAR HASTANEYE GELEREK YILDIRIM'I ZİYARET ETTİ
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılması öncesinde rahatsızlanarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkta yaklaşık 9 saat süren sorgusunun ardından rahatsızlanması nedeniyle, tutuklanma talebiyle sevkedildiği nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesince Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilen Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.
Yıldırım'ın hastaneye getirilmesinden bir süre sonra, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım ve yakınları ile Fenerbahçenin bazı yönetim kurulu üyeleri de hastaneye geldi.
TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da hastaneye gelerek Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastaneye gelişinde basın mensuplarına bir açıklamada bulunmayan Aydınlar'ın daha sonra hastanenin arka kapısından çıkarak buradan ayrıldığı öğrenildi.
Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın hastaneye gelmesinin ardından bazı Fenerbahçeli taraftarlar da hastane bahçesinde toplanırken, zaman zaman basın mensuplarıyla görüntü almamaları yönünde tartıştılar.
Taraftarlar zaman zaman takımları lehine tezahüratlar da yaparken, hastanede ve çevresinde çevik kuvvetin yoğun önlem aldığı görüldü.
HAKİM TARAFINDAN HASTANEYE SEVK EDİLMİŞTİ
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tutuklanma talebiyle sevkedildiği mahkemece, rahatsızlanması nedeniyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilmişti.
Alınan bilgiye göre Aziz Yıldırım'ın uzun süren ifadesi ve mahkemeye çıkarılmasının ardından kendisine eşlik eden sağlık ekibinin nöbetçi hakime Yıldırım'ın sağlığıyla ilgili olumsuz görüş belirtmesi ve sağlık durumunun ifadeye uygun olmadığını söylemesi üzerine Nöbetçi Hakim Hadi Çağdır da, Yıldırım'ın polis gözetiminde sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülmesine karar verdi.
Nöbetçi hakimin, Yıldırım'ın  sağlık durumunun iyileşmesinin ardından en kısa zamanda yeniden mahkemeye getirilerek ifadesinin alınması yönünde hükümde bulunduğu kaydedildi.
TUTUKLAMA TALEBİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, savcı Mehmet Berk tarafından sorgulanmasının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.
Sabah saatlerinde Çapa Tıp Fakültesi'nden Beşiktaş Adliyesine getirilen Yıldırım, önce avukatlarıyla terasta görüştü. Bu görüşmenin ardından adli tıpta sağlık kontrolünden geçen Yıldırım, kontrolünün tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'e ifade verdi.
Saatler süren sorgusunun ardından Aziz Yıldırım, savcı Mehmet Berk tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Ancak daha sonra rahatsızlanan Yıldırım, hakim kararıyla hastaneye götürüldü.





0 yorum:

Yorum Gönder