Ads 468x60px

Adem Atakan 1996 yılında İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde doğdu. İlk okulunu Küçükçekmece Sefaköy'de bitirdi. Liseyi'de Küçükçekmece'de okumaya devam ediyor.

3 Temmuz 2011 Pazar

FUTBOLDA DEPREM: ÜLKE ÇAPINDA ŞİKE OPERASYONU

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu futbolcu, menajer, yönetici ve teknik direktörler gözaltına alındı. 30. hafta oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor maçı için teşvik incelemesi yapılıyor. 34. haftada oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı için şike incelemesi yapılıyor.



Türk futbolu pazar sabah erken saatlerde büyük bir operasyonla güne uyandı. Saat 07.00'de ülke çapında başlayan eş zamanlı operasyonla, aralarında başkan, yönetici ve futbolcuların da bulunduğu birçok isim gözlatına alındı.
GÖZALTI LİSTESİNDE SON DURUMAziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)
Şekip Mosturoğlu (Fenerbahçe Asbaşkanı)
Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı)
Tamer Yelkovan (Fenerbahçe Muhasebe Müdürü)
Abdurrahman Yakut (Eski Diyarbakırspor Başkanı)
Bülent Uygun (Eskişehirspor Teknik Direktörü)
Ümit Karan (Eskişehirspor Sportif Direktörü)
Mahmut Boz (Gençlerbirliği)
Korcan Çelikay (Sivasspor)
Mehmet Yıldız (Sivasspor/Eskişehirspor)
Sezer Öztürk (Eskişehirspor/Fenerbahçe)
Emenike (Karabükspor/Fenerbahçe)
Serkan Çalık (Almanya'dan Türkiye'ye çağırıldı)
Ömer Ülkü (Giresunspor Başkanı)
Ali Kıratlı
Bülent İşcan
Olgun Peker (Eski Giresunspor Başkanı)
Levent Eriş (Adanaspor Teknik Direktörü)
Serdar Berkin (Adanaspor Teknik Direktörü Yardımcısı)
Volkan Bahçekapılı (Emre Belözoğlu'nun yiğeni)
Erman Ertaş (Altay Genel Müdürü)
Tarık Özertem (Futbolcu Menajeri)
Beşir Acar (Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı) 
Murat Tanış (Mersin İdmanyurdu tribün lideri)
Özden Arslan (Futbolcu Menajeri)
Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu futbolcu, menajer, yönetici ve teknik direktörler gözaltında.
15 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda Fenerbahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan da gözaltına alındı.
Alınan son bilgilere göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin teknik takibin ardından İstanbul'da bazı evlere sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Bu arada düzenlenen bu operasyonda Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir bilgisi bulunmuyor.
Operasyonlarda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile futbolcular Serkan Çalık, Ümit Karan'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alınarak Vatan Caddesi'ndeki emniyete getirildi.
EMENIKE DE GÖZALTINA ALINDIFenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emanuel Emenike de düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Futbolda şike iddialarına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'nun Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan otelinde de arama yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Ekşioğlu'na ait Belek Turizm Merkezi'ndeki Club Asteria Belek Otel'e geldi.
Polis ekiplerinin halen otelde bulunduğu, Ekşioğlu'nun ise henüz gözaltına alınmadığı öğrenildi.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BİNASINDA DA ARAMA VAR
Futbolda şike iddialarına yönelik olarak İstanbul'da düzenlenen operasyonlar çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki binasında da arama yapılıyor.
Alınan bilgiye göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, futbolda şike iddialarına ilişkin İstanbul'da başlatılan operasyon çerçevesinde, sabah saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübünün Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki başkanlık binasına gitti.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin, stadın çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Demir kapılar kilitlenirken, kulüp binasında da arama çalışmaları sürüyor.
ÜMİT KARAN, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİFutbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Ümit Karan, sağlık kontrolünden geçirildi.


Soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan ile isimleri öğrenilemeyen 2 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolü yaptırıldı.
Karan ve diğer 2 kişi, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.





0 yorum:

Yorum Gönder